Kamagra Gel

Dobrodošli na naš sajt koji se bavi prodajom preparata za potenciju muškaraca i stimulaciju žena ,kao i preparata za povećanje penisa. Naši preparati su 100% originalni i imaju dugačke rokove trajanja. Kao prvi i vodeći preparat predstavili bi vam Kamagra Gel koji služi za povećanje potencije kod muškaraca, Ovaj Gel otkloniće svaki problem vezan za impotenciju ili slabu potenciju. Ukoliko koristite ovaj proizvod vaš seksualni život dosegnuće vrhunac već pri prvom susretu.

 kamagra gel oral jelly prodaja

Upotreba i dejstvo

Kako koristiti ovaj Gel ,možete jednostavno pojesti sadržaj kesice ili razmutiti u čaši vode, već nakon 15 minuta osetićete kako se vaš penis puni krvlju i postaje veći i tvrdji. Ovaj efekat trajaće par sati...za to vreme dostići ćete nekoliko vrhunaca a vaš penis biće i dalje biti tvrd kao stena i spreman za akciju kakvu god zamislite. Potrudite se da Kamagra Gel konzumirate na prazan stomak ili bar 3 sata posle obroka da bi ste dostigli maksimalne rezultate. Možete koristiti maksimalno 1 kesicu kamagre od 100mg dnevno. Kamagra vas neće dovesti u neprijatnu situaciju da doživite erekciju u pogrešno vreme jer je ovom gelu potrebna seksualna stimulacija da bi počeo da deluje.

U pakovanju stižu 7 kesica gela koje su dovoljne za 7 dana korišćenja. Oznake Kamagre Vol1 , Vol2 , Vol3 , Vol4 i Vol 5 ne predstavljaju jačinu preparata nego različite ukuse. Jačina je u svi Vol-ovima potpuno ista a to je 100mg. Jedino je se razlikuje Vol 5 Kamagra koja je namenjena za stimulaciju žena i ona sadrži 5 kesica gela za žene. 

Cena kutije sa 7 kesica gela

  1kom =   1000 rsd

  2kom =   1900 rsd (950 rsd/kom)

  3kom =   2700 rsd (900 rsd/kom)

  5kom =   4000 rsd (800 rsd/kom)

10kom =   6000 rsd (600 rsd/kom)

50kom = 21500 rsd (430 rsd/kom)

zarrow2

Do ovog proizvoda možete doći tako što ćete poslati SMS sledećeg sastava od 0-24h svakoga dana :

Ime i Prezime 

Adresa (ulica i broj)

Grad ili mesto i tačan poštanski broj

Broj telefona obavezno Srpski

Spisak proizvoda za slanje

i proslediti na naš broj telefona 

  

064/000-24-22

Preparati za potenciju za muškarce i za žene najpovoljnije

PORUČITI

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel