Žvake za žene Sexlove

 

zvake za zene

 

Proizvod SEXLOVE  žvake za žene je dodatak ishrani, potpuno prirodni preparat namenjen ženama. Svojim veoma jakim efektom kod žena ovaj preparat čudesno povećava želju za seksualnim odnosom. Sexlove žvake za žene su afrodizijak koji svoje dejstvo ispoljava već nakon 30 min od konzumiranja. Efekti koji se odmah uočavaju kod žena je povećano seksualno uzbuđenje, seksualni nagon raste i žene osećaju veliku i nezadrživu želju za seksom. Preparat je najbolje uzeti 30 minuta pre seksualnog odnosa. jer tada će efekat biti najučinkovitiji.  

Žvake za žene su napravljene na biljnoj bazi. Bezbedne su za upotrebu. Potpuno biljnog sastojka sadrže Guaranu, Ginseng, Maca i druge biljke koje izazivaju jaku želju za seksom. Za raliku od sličnih preparata namenjenih ženama, kao što su Španska Mušica, Crna Udovica i ostalih koji se mogu naći u kapima, prašku, tabletama, ovaj preparat je u obliku žvakaće gume, pored veoma velike praktičnosti za konzumiranje najvažnija činjenica je to što počinje da deluje veoma brzo.  

Mnoge žene svoje probleme seksualne prirode zbog osećaja srama ne rešavaju na adekvatan način, ne potraže pomoć, te stoga žene ne uživaju u seksualnom odnosu, samim tim ga s vremenom sve ređe upražnjavaju. Nedostatak seksa negativno utiče na psihofizičko zdravlje žena. Vitalnost i zadovoljstvo se smanjuju.  Da bi žene konzumirale ove žvake ne moraju da odlaze kod lekara ili seksologa po savet, jer je ovaj preparat potpuno bezbedan za zdravlje, jer je potpuno biljnog porekla. 

A ono što ovaj preparat čini nezamenjivim je što žene odmah nakon konzumiranja ovih žvaki primetno osete jako uzbuđenje i povećanu želju za seksom koji mogu imati više puta za redom. Važno je uzeti ih 20 do 30 min pre seksualnog odnosa, jer dejstvo počinje da se ispoljava vrlo brzo.  

Žvake za žene SEXLOVE su potpuno na biljnoj bazi, sadrže Guaranu, Ginseng koji je poznat po svojim lekovitim svojstvima za opštu vitalnost organizma, Maca je takođe poznata kao lekovita biljka, za podizanje energije, libida, raspoloženja, regulisanje hormona kod žena i stanja povezanih sa hormonskim disbalansom, i mnoge druge lekovite biljake, koje pored primarnog cilja za povećanje seksualnog uzbuđenja utiču dobro na celokupno zdravlje organizma.

SEXLOVE, žvake su vrlo efikasan afrodizijak nakon konzumacije je nagon za seksom povećan. U telu se ubrzava protok krvi do ženski genitalija, erogene zone su jako osetljivije. Vlažnost vagine je pojačana, što utiče na obostrano zadovoljstvo i uživanje u seksualnom odnosu. Ovaj preparat je u obliku žvakaće gume , praktičan je, ne mora da se rastvara ili konzumira uz vodu. Samo trebate da počnete sa žvakanjem. Nema kontra indikacije sa ostalim proizvodima, može se konzumirati uz alkohol. 

Dejstvo žvake se ispoljava veoma brzo, aktivne čestice se putem pljuvačke rastvaraju i ulaze u telo. Potrebno je malo sačekati, ne duže od pola sata za puni efekat. Posebno je namenjeno ženama kojima je seksualna želja smanjena ili je uopšte nemaju i ženama koje teško postižu orgazam tokom seksa. Dejstvo počinje momentalno dok se rastvara u ustima i traje čak 24h. Uzima se jedna žvaka dnevno, nije potrebno uzimati veće doze zbog produženog trajanja dejstva.

Žvake za žene Sexlove su afrodizijak za žene koji ima dejstvo već nakon 30 min od konzumiranja. ženu obuzima seksualno uzbuđenje, povećava joj se seksualni nagon, Libido i želja seksom. Uzima se 20-30 min pre seksualnog odnosa, drugim rečima dejstvo nastupa 30 min nakon konzumiranja. Žvake za zene na biljnoj bazi sadrze Guaranu, Ginseng, Maca i druge biljke koje izazivaju nezadrživu želju za seksom. Za raliku od Španske Mušice, Crne Udovice i ostalih preparata za žene koji su u kapima, ovaj preparat je u obliku žvakaće gume i ima veoma brzo dejstvo na žene.

 Mnoge žene imaju probleme seksualne prirode zbog osećaja srama ne potraže pomoć, upotreba ovih žvaki ne zahteva odlazak kod lekara, seksologa, jer je potpuno bezbedna za zdravlje. Žene posle konzumiranja primetno osete jako uzbuđenje i povećanu želju za seksom koji mogu imati više puta za redom. Uzima se od 20 do 30 min pre seksualnog odnosa. Žvake za žene su na biljnoj bazi sadrže Guaranu, Ginseng, Maca i druge biljake. Vrlo efikasan afrodizijak nakon čega je nagon za seksom povećan. U telu se ubrzava protok krvi do ženski genitalija, erogene zone su osetljivije. Vlažnost vagine je pojačana, što utiče na obostrano zadovoljstvo i uživanje u seksualnom odnosu.

Ovaj preparat je u obliku žvakaće gume , praktičan je, ne mora se rastvarati ili konzumirati uz vodu. Samo trebate da počnete sa žvakanjem. Dejstvo žvake na žene nastupa brzo, aktivne čestice se putem pljuvačke rastvaraju i ulaze u telo. Potrebno je malo sačekati, ne duže od pola sata, za puni efekat.

Posebno je namenjeno ženama kojima je seksualna želja smanjena ili je uopšte nemaju i ženama koje teško postižu orgazam tokom seksa.

 

 Dejstvo

Sexy zvake – SexLove potpuno prirodan preparat za stimulaciju žena, afrodizijak koji deluje već nakon 30 min od konzumiranja. Posle konzumiranja, zene osete nalet strasti, uzbudjenja, neverovatne želje za seksualnim odnosom. Tokom seksa neće se smanjiti želja, već će uzbuđenje biti jače. Uz ove žvake je i orgazam jači i intenzivniji, jer ovaj afrodizijak utiče na telo tako što ga opušta i povećava seksualnu želju. A znamo da zdrav seksualni život utiče i na opšte zdravlje. Deluje momentalno dok se rastvara u ustima i dejstvo traje 24h.

 

Sastav i aktivne komponente

Epimedium biljnih ekstrakta, ekstrakt korena žen šena, ekstrakt korena lista ginko bilboe, ekstrakt ginsenga, ksilitol, maca, vitamin E, Vitamin B6, guarana, fruktoza (prirodni šećer).

 

Nus pojave

Nuspojave su vrlo retke, a mogu se javiti samo kao alergija na neki sastojak.

 

Sadržaj 

Jedno pakovanje sadrži 5 žvakaćih guma.

 

Rok upotrebe

Označen je na originalnom pakovanju.

 

Upotreba

Način upotrebe: 

Namenjeno odraslim. Preparat se upotrebljava žvakanjem 1 žvake dnevno.

 

Napomena i upozorenje

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Nus pojave su vrlo retke, mogu se samo javiti ako ste preosetljivi na neki biljni sastojak preparata. Čuvati van domašaja dece! Ne konzumirati više od jedne žvake dnevno Jedna zvaka za zene dnevno je dovoljna za celodnevnu želju za seksom.

 

Zvake za zene cena

Cena ovog preparat moze varirati u zavisnosti od količine kupljenih proizvoda

 

 

     1 pak   (5 žvake) =   1500 rsd

     3 pak (15 žvake) =   4200 rsd

     5 pak (25 žvake) =   6000 rsd

   10 pak (50 žvake) = 10000 rsd

 

 

Za porudžbine preko poruke

SMS - VIBER - WHATSAPP

unesite sledeće obavezne podatke

 

- Ime i Prezime -

- Adresu - 

- Grad ili mesto (selo) -

- Tačan poštanski broj - 

- Vaš broj telefona -

- Spisak proizvoda za slanje -

 

 

Poziv Sms

 

 

064/000-24-22

 

 

Preparati za potenciju za muškarce i za žene najpovoljnije

  

 

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel