Kamagra Šumeće tablete

Kamagra Šumeće tablete 100mg su novi i najbolji preparat za potenciju proizveden u Ajanta Pharm, čuvenoj Indijskoj farmaceutskoj kompaniji.

 

kamagra sumece tablete prodaja beograd potencija srbija

 

 

Kamagra Šumeće tablete cena

 

  

  1kom = 1000din

  

  

 5kom = 4000din

 (800din/pak)

   

10kom = 6000din

 (600din/pak)

  

 50kom  =  23000din

(460din/pak)

 

 

Pakovanje sadrži 7 tableta.

 

 

Za porudžbine preko poruke

SMS - VIBER - WHATSAPP

unesite sledeće obavezne podatke

 

   

- Ime i Prezime - 

- Adresu -   

- Grad ili mesto (selo) -   

- Tačan poštanski broj -

- Vaš broj telefona (Srpski) -

- Spisak proizvoda za slanje -

 

 

Poziv Sms

 

 

064 000 24 22

 

 

Kamagra Šumeće za brzu potenciju

Kamagra Šumeće tablete su originalni preparat za potenciju muškarca prijatnog ukusa i brzog dejstva (30 min. pre odnosa).

 

Kamagra Šumeće erekcija potencija

Povoljno deluju na protok krvi u polnom organu muškarca izazivajući maksimalnu ispunjenost krvlju i produžavaju erekciju i odlažu ejakulaciju. 

Ovo sredstvo namenjeno je osobama muškog pola koje žele da unaprede kvalitet svog seksualnog života i povećaju potenciju na maksimalni nivo, a njegov vrhunski kvalitet garantuje efikasno delovanje u lečenju erektilne disfunkcije i impotencije.

 

 

Kamagra Šumeće tablete Dejstvo

Delovanjem supstance koju sadrže Kamagra šumeće tablete, dolazi do pojačanog protoka krvi u muškom polnom organu, tako da penis postaje maksimalno ispunjen krvlju što omogućava snažniju i izraženiju potenciju, rešavanje problema sa impotencijom, poboljšanje erekcije i odlaganje ejakulacije, pa samim tim i seksualni odnos postaje znatno duži.

 

Kamagra Šumeće tablete

 

Opis i uputstvo za upotrebu

Kamagra šumeće tablete imaju veoma prijatan voćni ukus, a u odnosu na druge preparate za potenciju ovo sredstvo se odlikuje bržim delovanjem (svega 15-30 minuta nakon konzumiranja tablete).

 

Kamagra Šumeće tablete sadžaj

Jedna Kamagra šumeća tableta sadrži 100 mg Sildenafil Citrata, što je i preporučena dnevna doza ovog preparata. Pošto veoma brzo počinje da deluje, šumeću tabletu Kamagre je najbolje koristiti najviše 30 minuta pre seksualnog odnosa.

 

Kamagra sumece tablete 100 mg

 

Kamagra 100 mg upotreba

Ovaj preparat je predviđen za peroralnu upotrebu, jednu šumeću tabletu treba rastvoriti u 100 ml vode i popiti na iskap. Kod većine muškaraca dovoljno je i uzimanje jedne polovine tablete.

 

Kamagra Šumeće 100mg dejstvo

Zavisno od opšteg stanja organizma konzumenta, a pre svega od stanja krvnih sudova polnog organa, kao i u zavisnosti od toga da li je korisnik aktivni pušač, da li redovno konzumira alkoholna pića i kakav način ishrane preferirira, dejstvo Kamagra Šumeće tablete obično traje od 4 do 6 sati, a najviše 12 sati.

  Sumeca kamagra tablete prodaja beograd

  

Sastav

Jedna Šumeća Kamagra tableta sadrži 100mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, Magnezijum Stearate I dr.).

 

Mere opreza

Konsultujte vašeg lekara pre upotrebe i obratite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektorisa (npr. nitrati i slicno). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

 

Doziranje i način primene

Preporučena dnevna doza Šumećih Kamagra tableta je 100 mg. Uzima se 30 minuta prije seksualnog odnosa i dejstvo traje od 6 – 8 sati. Šumeće Kamagra tablete su namenjene za peroralnu primjenu, jedna šumeća tableta se rastvara u 100ml vode i popije odjednom.

 

Kamagra sumece i hrana

Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Preporučuje se na prazan stomak ili bar 2-3 sata nakon obroka.

 

Kamagra Šumeće i alkohol

Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja.

 

 kamagra sumece tablete beograd

     

Preparati za potenciju za muškarce i za žene najpovoljnije

 

Kamagra Bombone kamagra stiker3 Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel

 


  

 Iskustva korisnika i recenzije

 

kamagra five star

Dobrivoje Ljubisavljević (45 godina) Sombor

U braku sam 19 godina… Znao sam da neću biti nikad kao što sam nekad bio, ali nisam se puno opterećivao.

Medjutim ipak mi je malo smetalo što ne možemo toliko da uživamo u seksu kao nekad pa sam sam uzeo Kamagra Šumeće Tablete da probam.

Bili smo tada na odmoru, i siguran sam da smo to veče probudili komšije u sobama. Ali zaista posle dugo godina da doživimo opet fenomenalan seks, sa erekcijom u punoj snazi i zadovoljnom suprugom…. Vredelo je.

 

 

sumece

 

 

kamagra-sumece

 

KAMAGRA ŠUMEĆE

 

 

KAMAGRA SUMECE SRBIJA - PREPARATI ZA POTENCIJU

 

 kamagra sumece tablete prodaja beograd potencija srbija

 

 

Kamagra Sumece tablete