Minoxidil za rast kose i brade

 

Minoxidil za rast kose i brade

 

Cenovnik

 

Ovaj preparat namenjen je apsolutno celoj populaciji stanovištva i muškarcima i ženama nebitno kojeg su životnog doba. Minoxidil može koristiti svako ko ima problema sa slabim rastom kose, opadanjem kose, problem ćelavosti Alopecije, retka kosa, kao i oni koji nemaju problema ali žele bujniju i gušću kosu i bradu, jači volumen i vitalnost kose i brade. Minoxidil je prava inovacija u svetu borbe protiv slabe kose i ćelavosti i postoji u sledećim varijantama : kapi, sprej i pena. Napravljen je tako da deluje sporo ali sigurno. Ovaj preparat neće vam vratiti kosu preko noći ali je 100% delotvoran i ako se koristi svakodnevno možete računati na sigurne rezultate.

 

Indikacije kod kojih Minoxidil ima dejstvo i može da pomogne su:

Ćelavost, Alopecija, Slaba kosa, Retka kosa, Ćosavost, Slaba brada, Retka brada

 

 

Minoxidil kapi Srbija

 

 

Za šta služi Minoksidil

Opadanje kose jednako pogadja i mušku i žensku populaciju ali se znatno više manifestuje kod muškaraca. Kod žena se proredjuje i tanji kosa samo kod temena dok kod muškaraca kreće od čela pa se širi ka temenu. Alopecija većinom pogadja muškarce posle 30te godine života.

 

Kako je nastao Minoksidil

Ovaj preparat je nastao u Americi i nekada se koristio na pacijentima koji su imali simptome povišenog krvnog pritiska. Dakle Minoksidil je odličan za snižavanje pritiska. Kao nus pojava primećeno je njegovo povoljno dejstvo i uticaj na oporavak folikula dlake i reaktivaciju rasta kose i brade. Gde god da ste primetili proredjivanje kose nebitno da li ste muškarac ili žena ovaj magični preparat vratiće vam mladalački izgled kose, popraviće njen volumen, sjaj i otkloniti potpuno opadanje kose 

 

Minoxidil za rast kose i brade

 

 

Kontraindikacije ili nus pojave

Da bi neki preparat doneo neke korisne pojave mora imate i neke nus pojave e sada bitno je da su one što manje zastupljene. Najčešće nus pojave ili neželjenji efekti su:

- Akne na mestu primene preparata

- Blago peckanje na mestu primene

- Upala korena kose

- Crvenilo na koži

- Otok na licu

 

Sastav

Minoxidil (Minoksidil) 5%

Alcohol

Cetyl alcohol

Propylene Glykol 

Monohidrat Limunske kiseline

Mlečna kiselina

Destilovana voda

 

Upotreba Minoxidil preparata

U narednom tekstu obajsnićemo kako upotrebljavati sve 3 vrste ovog preparata koji se proizvodi u bočicama sa pipetom, u spreju i kao pena.

Minoxidil sa pipetom

Ukoliko ste kupili Minoxidil u obliku kapi korišćenje je vrlo jednostavno. Dobili ste pipetu u sklopu paketa ili ako niste možete kupiti u najbilžoj apoteci. Jedna doza je 1ml imate obeleženo na pipeti. Započnite postupak tako što ćete očešljati kosu i napraviti razdeljak na mestu na kome je potreban tretman. Staviti na mesto koje želite da tretirate i utrljati vrhovima prstiju. Isti proces primeniti na sva mesta gde želite da pojačate volumen kose ili brade.

 

Minoxidil sprej

Minoxidil sprej

 

Ukoliko ste kupili Minoxidil sprej u bočici sa aplikatorom naprskati manju količinu na mesto koje želite da tretirate i utrljati prstima. Ovaj postupak ponavljati 2 puta dnavno svakoga dana dok ne dodjete do željenog rezultata. Ovaj metoda sa sprejem je najpraktičnija po iskustvu korisnika.

 

Minoxidil pena

Ukoliko ste kupili Minoxidil u obliku pene prtiskom na dozer ispustite manju količinu pene na mesto koje želite tretirati i blagim pokretima vrhovima prstiju utrljavajte penu po korenu kose.

 

Na šta obratiti pažnju

Prilikom upotrebe bitno je da kosa i skalp budu potpuno suvi. Ukoliko nije suva osušite fenom. Nakom apliciranja preparata obavezno ostaviti 3-4 sata preparat pre pranja kose kako bi odradio svoje. Namojte sušiti kosu fenom dok je preparat na vašoj kosi. Operite ruke mlakom vodom nakon završenog tretmana. Ako isprstite uputstvo i primenite tehnike koje smo opisali nakon perioda od 3-4 meseca videćete značajne rezultate na svojoj kosi ili bradi.

 

Koliko dugo treba koristiti za uspeh

Po dosadašnjim saznanjima i iskustvima da bi se postigli zadovoljavajući rezultati potrebno je koristiti izmedju 2 i 4 meseca konstantno svakoga dana bez pauze. Ukoliko je potrebno treba nastaviti sa korišćenjem sve dok se ne postigne efekat koji ste želeli. Kada se postigne uspeh ne prekidati odmah sa korišćenjem preparata.

 

Alopecija

Potrebno je biti uporan kod lečenja Alopecije tj ćelavosti. Najbolji rezultati postižu se sporim ali sigurnim putem i veoma je bitno da kada postignete rezultat nastavite i dalje da koristite preparat. Nemojte prekidati odmah proces jer se rezultati mogu izgubiti.

 

Saveti

Naša preporuka je da se uz ovaj preparat koristi i roler za skalp tj kožu takozvani Derma Roler koji takodje imamo u ponudi. Sa ovim rolerom ceo postupak bi išao brže i lakše. Ukoliko kupite nekoliko preparata Monoxidil možete dobiti roler na poklon. Potrebno je kupiti najmanje 2 preparata kako bi osvojili poklon.

 

Proizvodjač

Proizvodjač je renomirani svetski brend Kirkland Signature.

 

Pakovanje ili ambalaža

Minoxidil uglavnom dolazi u pakovanjima od 60ml do 100ml i može biti u obliku pene, spreja i bočice sa pipetom.

 

Koliko može da traje jedna bočica

Jedno pakovanje ili bočica može se koristiti otprilike 20-30 dana zavismo od doze koju nanosite. Preporučena doza je 2 x 1ml dnevno na svako mesto koje želite da tretirate.

 

Da li je Minoxidil štetan

Ukoliko koristite propisane količine preparata za kosu nećete imati nikakvih problema sa nezeljenim dejstvima. Ove kapi mogu imati i kontra efekat ili nus pojave ako se koriste u prekomernim količinama. Ukoliko želite puni efekat ovog preparata obavezno pratite uputstvo za upotrebu kako ne bi bilo neželjenih efekata.

 

Minoxidil Beograd

U Beogradu je tretman kose i brade Minoxidilom veoma popularan pa smo za Beograd obezbedili veoma brzu isporuku u najkraćem mogućem roku. Takodje na teritoriji Beograda ponekada je moguće lično preuzimanje ovog preparata 

 

Rok trajanja

Rok trajanja je utisnut na pakovanju i bočici i nije preporučljiva upotreba nakon isteka roka. Čuvati na sobnoj temperaturi i daleko od domašaja dece i kućnih ljubimaca.

 

Minoxidil cena

 

Minoxidil cena

 

 Cena ovog preparata zavisi od količine kupljenih artikala kao i od ponude i potražnje na tržištu.

1 bočica 60ml = 3000 rsd

 

 

Za poručivanje 3 i više proizvoda na poklon DERMA ROLER

 

 

Poručivanje

 

Za porudžbine preko poruke

SMS - VIBER - WHATSAPP

unesite sledeće obavezne podatke

 

   

- Ime i Prezime - 

  

- Adresu -

   

- Grad ili mesto (selo) -

   

- Tačan poštanski broj -

   

- Vaš broj telefona (Srpski) -

   

- Spisak proizvoda za slanje -

 

 

Poziv Sms

 

064 000 24 22

 

 

 

 

Preparati za potenciju za muškarce i za žene najpovoljnije

 

Kamagra Bombone

kamagra stiker3

Cobra 120

Cialis Biljni

Kafa Za Žene

Španska Mušica

SUPER KAMAGRA

Titan Gel