RAPOFIL 200mg (Modafinil)

tablete za koncentraciju

  

Rapofil 200mg (poboljšani Modafinil) su tablete za koncentraciju koje se uglavnom koriste za lečenje prekomerne pospanosti koja prouzrokuje narkolepsiju, poremećaj koji izaziva preteranu pospanost tokom dana. Narkolepsija se takođe često naziva poremećajem radnog spavanja tokom smene, tj. osećajem pospanosti tokom predviđenih sati rada.
   
rapofil tablete za koncentraciju
  
  
  
Ovaj lek se obično preporučuje osobama koje rade tokom noći ili u rotirajućim smenama da ostanu budne i spreče pospanost tokom radnih sati. RAPOFIL 200 je takođe od velike koristi za ljude u vojci ili policiji koji moraju biti budni i u napetim situacijama ili tokom borbenih uslova. RAPOFIL 200mg se ponekad koristi u kombinaciji sa drugim tretmanima kako bi se sprečila prekomerna pospanost kod pacijenta koja je uzrokovana sindromom opstruktivne apneje u snu. To je vrsta poremećaja spavanja u kojoj pacijenti teško dišu tokom spavanja, pa im je teško zaspati noću.
   

Doziranje i Upotreba Rapofila

  
Preporučena doza za Rapofila je jedna tableta dnevno. Zbog poremećaja u radu u smeni, lek je najbolje konzumirati otprilike sat vremena pre nego što smena počne. Popijte ovu pilulu sa čašom vode. Ne uzimajte lek sa alkoholnim pićima i različitim sokovima. Ne uzimajte ovaj lek u izobilju sa ciljem da ostanete budni duže. Lek deluje samo po potrebi. Dodatna doza može biti nepovoljna za vaše zdravlje. 
 
Šta treba da znate pre uzimanja RAPOFIL 200 (Modafinil)
  
Kada koristite ovaj lek, trebalo bi da obavestite svog lekara  o različitim lekovima koje koristite. Ovaj lek u kombinaciji  sa različitim lekovima može biti nepovoljan za vaše zdravlje.
Kod nekih se mogu javiti alergijske reakcije na unos RAPOFIL 200mg . Ako su ove neželjene pojave ekstremne, ne biste trebali da uzimate ovaj lek.
  
Ako patite od nekih zdravstvenih problema poput visokog krvnog pritiska, srčanih problema ili poremećaja mentalnog zdravlja ili raspoloženja, onda je najbolje da pilulu pijete pažljivo i pod nadzorom lekara.
  
RAPOFIL 200mg je najbolji lek protiv narkolepsije.Trudnice i dojilje moraju da popričaju sa svojim specijalistom pre nego što konzumiraju ovaj lek, jer može uticati na razvoj i zdravlje bebe. 
  

Neželjeni efekti

  
Neželjeni efekti kod RAPOFIL 200mg kreću se od normalnih do teških. Blage nuspojave leka su glavobolja, mučnina, vrtoglavica, problemi sa spavanjem i nervoza. Ovi efekti su kratkotrajni i ne zahtevaju nikakav medicinski tretman. U veoma retkim slučajevima, ovaj lek može da razvije ozbiljne neželjene efekte kao što su ozbiljne alergijske reakcije, depresija, oticanje lica, usta i usana, znakovi žutice, groznice, bolova u grudima i nepravilnog rada srca. Držite se uputstva za upotrebu.
  

Dejstvo

  

Dejstvo Rapofila 200mg se ispoljava već posle oko 60min od konzumiranja. Trajanje je oko 14-20h
 
 
 

Rapofil tablete 200mg cena (Modafilin) prodaja 

   
        

  1 pak   (10 tab) = 2400rsd

    

    5 pak   (50 tab) = 11500rsd

   

  10 pak (100 tab) = 22000rsd

  
  tablete za koncentraciju Rapofil Modafinil
  

zarrow2  

Za porudžbine preko poruke
SMS - VIBER - WHATSAPP
unesite sledeće obavezne podatke
 

 

- Ime i Prezime -

 

- Adresu -

  

- Grad ili mesto (selo) -

  

- Tačan poštanski broj -

  

- Vaš broj telefona -

   

- Spisak proizvoda za slanje -

 
  

 

Poziv Sms

 

064/000-24-22

 

 

 

Ptt troškovi nisu uračunati u cenu

Paketi se šalju brzom poštom i upakovani su diskretno tako da se ne vidi šta je u njima

Kurir vas zove pre isporuke

Kurir ne zna šta je u paketu

  

    

Preparati za potenciju za muškarce i za žene najpovoljnije

 

PORUČITI

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel

 


Rapofil tablete Recenzije - Saveti - Iskustva korisnika