Macun Med Kesice

 Macun Med kesice su preparat za potenciju muškaraca i stimulaciju žena proizveden u Turskoj. Ovaj med u kesicama mogu koristiti svi zdravi muškarci i žena bez obzira na godine starosti.

 

Macun Med kesica

  

Macun Med crvene kesice

Ovaj med u crvenim kesicama se veoma dobro pokazao za lečenje erektilne disfunkcije i jačanje potencije kod muškaraca a takodje i podizanje libida kod žena i povećanja seksualne želje.

 

Opis proizvoda Macun Med kesice

Macun Med kesice (Turski Med) je najnoviji i najbolji preparat za potenciju koji se može naći na našem tržištu. Upotrebom ovog Macun Meda možeta postići maksimalnu erekciju kod muškaraca, kao maksimalnu stimulaciju žena na sex. Ovaj preparat je unisex što znači da ga mogu koristiti kako ,uškarci tako i žene za poboljšanje seksualnih odnosa.

 

Macun Med kesice upotreba

U pakovanju dolazi 6 kesica po 12g meda crvene boje. Jedna kesica je dovoljna i maksimalno dozvoljena dnevna doza ovog preparata.

 

Macun Med kesice Dejstvo

Dejstvo ovog Meda u kesicama počinje već 15-30min nakon upotrebe i traje od 4-12 sati. Za to vreme erekcija kod muškaraca i libido kod žena biće na maksimalnom nivou.

 

Macun Med kesice sastav

Macun Med kesice sadrži u sebi Sildenafil Citrat pa se samim tim nalazi u vrhu svih preparata za potenciju. Osim Sildenafila u njemu se nalazi Ekstrakt Cvetnog Meda, Glukozni sirup, Gingseng, Polen, Tikva, Tribulus, Američki Ženšen, itd...

 

Neželjena dejstva i nus pojave

Za ovaj proizvod nisu uočeni nezeljeni efekti kao ni nus pojave ukoliko se koristi maksimalno jedna kesica dnevno i ako je rok trajanja važeći.

 

Čuvanje

Ovaj preparat čuvati na sobnoj temperaturi a maksimalno do 30°C, na tamnom mestu i daleko od dodira dece i kućnih ljubimaca.

 

Rok trajanja

Rok trajanja ovog preparata jasno je utisnut sa donje strane crvene kutije kao i na svakoj kesici posebno.

 

Mere opreza

Ne koristiti preparat ukoliko je istekao rok utisnut na ambalaži. Ne koristiti više od jedne kesice u roku od 24h kako ne bi došlo do neželjenih efekata.

 

Macun Med kesice cena

 

  1 Pak    (6 kesica) =   2000rsd

 

  3 Pak   (18 kesica) =   5700rsd

 

  5 Pak   (30 kesica) =   9000rsd

  

10 Pak   (60 kesica) = 16000rsd

 

30 Pak (180 kesica) = 42000rsd

 

50 Pak (300 kesica) = 60000rsd

 

 

Poziv Sms

 

 

064 000 24 22

 

 

Za porudžbine preko poruke

SMS - VIBER - WHATSAPP

unesite sledeće obavezne podatke

 

   

- Ime i Prezime - 

  

- Adresu -

   

- Grad ili mesto (selo) -

   

- Tačan poštanski broj -

   

- Vaš broj telefona (Srpski) -

   

- Spisak proizvoda za slanje -

 

 


Macun med kesica

 

Preparati za potenciju koje imamo u prodaji

 

 

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kamagra Gel kafa stiker2 SUPER KAMAGRA TITAN GEL 

 


Iskustva korisnika

     Macun themra med za potenciju kesica

 

Mladen Raković (45god) Beograd

Moje iskustvo sa Macun Med kesicama je veoma dobro, ovaj med je turski proizvod koliko sam video. Prvi put kao da nisam osetio najbolji efekat verovatno jer nikada do sad nisam koristio preparate za potenciju, ali drugi put je bio Very Best što bi se reklo, od tada me žena obožava i gleda u mene kao boga...ovaj Themra Med je pravo čudo, sada vidim postoji i u kesicama što je mnogo praktičnije nego teglica. Sa njim je erekcija bila u fulu i imali smo seksualne odnose 4-5 puta za noć što je ja mislim i previše. Nisam imao nikakve nus pojave kao sa nekim drugim proizvodima. Dejstvo je počelo već posle 20min. Eto toliko o mom iskustvu sa ovim Epimedium Medom. 

  

Jovana Milićević (27 god) Novi Sad

Našla sam proizvod Macun Med za žene na internetu i rešila da poručim, kasnije sam shvatila da ovo deluje i na žene i na muškarce. Probali smo po jednu kesicu ja i moj momak i utisak je neverovatan, ono što smo znali o seksu sada nam je smešno, ovo je sad neka nova i bolja priča, neka kaže ko šta hoće ali ovaj med treba probati ako hocete bolji seks. Nikada više orgazama nisam doživela a čini mi se ni on nije imao ovakvi iskustvo.

Bojan Giginjerović (37god) Subotica

Došao sam u Suboticu nekim poslom pa sam na sastanku sreo jednu milficu :) iskreno bilo me je strah da krenem na taj bunker tek ovako bez nekog pojačanja, pa sam našao na netu Macun Med u kesicama (6 kesica) pa sam rešio da izvedem koleginicu da malo popijemo provedemo se i probamo ovaj med ako bude prilike. Kako je veče odmicalo sve je vodilo ka tome da ćemo završiti u nekom hotelu pa je na kraju tako i bilo... od 01h do 05h smo isprobali sve moguće poze i bilo je ekstremno dobro, pokazao sam se u pravom svetlu zahvljujuci se ovom Turskom Medu i više ga ne menjam.