Titan Gel Gold Original

  

titan gel gold

   

  

 Cena Titan Gela Gold

   
     

  1kom = 2000din

   

  

  3kom = 5700din

(1900din/kom)

  

  5kom = 9000din

 (1800din/kom)

   

10kom = 16000din

 (1600din/kom)

 

 

1 tuba Titan Gela sadrži 50ml ekstrakta i dovoljna je za 10-tak dana upotrebe

   

   

 

Poziv Sms

 

064 000 24 22

 

 

Za porudžbine preko poruke
SMS - VIBER - WHATSAPP
unesite sledeće obavezne podatke
  
   
- Ime i Prezime - 
  
- Adresu -
   
- Grad ili mesto (selo) -
   
- Tačan poštanski broj -
   
- Vaš broj telefona (Srpski) -
   
- Spisak proizvoda za slanje -

 

 

Ptt troškovi nisu uračunati u cenu

Paketi se šalju brzom poštom i upakovani su diskretno tako da se ne vidi šta je u njima

Kurir vas zove pre isporuke

Kurir ne zna šta je u paketu

   

Da li postoji efikasan način povećanja polnog organa koji pruža dugotrajne a istovremeno i sigurne rezultate? Nedavno su vodeći specijalisti osmislili jedinstveni Titan Gel Gold koji je već dokazao svoju efikasnost. Korišćenjem Titan Gela Gold imate realne šanse da povećate i proširite svoj penis jednom zauvek .Titan Gel Gold koji se koristi za povećanje penisa je odlična alternativa za tablete, kapsule, i hiruške zahvate. Ova sjajna formula gela osigurava sjajne rezultate kroz lokalan uticaj i prirodne sastojke.

   

Najbolje rezultate možete postići posle 5-6 nedelja redovne upotrebe.
   
  
Istraživanja su pokazala da Titan Gel Gold može da postane uspešna alternativa hirurškim zahvatima s ciljem povećanja dužine i debljine polnog organa muškaraca. Za razliku od većine proizvoda za povećanje penisa, Titan Gel je potpuno siguran jer sadrži isključivo prirodne sastojke. Rezultati korištenja Titan Gel Gold biti vidljivi brzo. Promene su očigledne kad je u pitanju dužina i debljina penisa. Za krako vreme, moguće je povećanje i  za nekoliko centimetara. Redovna upotreba ovog gela poboljšava erekciju tokom seksualnog odnosa, povećava osećaj i pomaže da izvučete ono najbolje od najboljeg seksa.
Niste zadovoljni veličinom svog polnog organa? Pitate se kako povećati penis? Očekivali ste da će s godinama doseći željenu dužinu, no to se ipak nije desilo? Titan Gel Gold je odličan izbor za muškarce koji žele poboljšati seksualni život i prirodno povećati penis.
Napravljen je sa namerom da osim penisa poveća i vaše samopouzdanje, ali i nivo uživanja vaše partnerke.  Titan Gel Gold je idealan izbor za one ljude koji žele povećati penis brzo i efikasno. ovaj geč je proizvod koji svaki muškarac treba da ima. Za ovako malu cenu, osiguraćete mnoge noći odličnog seksa i savršenih osećaja. Naruciti ovaj gel je najbolja stvar koju možete da uradite za sebe ako želite da poboljšate svoj seksualni odnos i da imate veći penis sa dugotrajnijom erekcijom.
  
 

  Iskustva - saveti - recenzije - nus pojave - neželjeni efekti

Prednosti Titan Gela Gold

  

Titan Gel Gold ima toliko prednosti u odnosu na druge proizvode, i to većim delom jer se njegovi sastojci dobijaju iz 100% prirodnih izvora. Omogućava snažnu erekciju i povećava užitak. Povećava obim i dužinu vašeg penisa. Povećava seksualni nagon. Sprečava prevremenu ejakulaciju.
   
    
Velika prednost je ta, što Titan Gel Gold ne jača samo libido, već produžava i penis za nekoliko centimetara.
     
    

Vežbe za uvećanje penisa 

     

Vežba se vrši na oko 50% erekcije, puna erekcija je kontraindikovana jer krvni sudovi mogu biti oštećeni. Minimalni nivo erekcije je 40-50%, a maksimalan 80%. Početnicima se ne preporučuje da kreću sa 80% erekcije.

      

Titan Gel Gold Vežbe za penis uvecanje

     
Tradicionalni "OK" hvat kao na slici iznad (prsten formiran od strane palca i kažiprsta) može biti na dva načina: dlan gore (zajednički hvat) i dlan dole (obrnut OK hvat). Nije striktno potrebno zatvaranje palca i kažiprsta u prsten. Može se napraviti i stisak kao U- slovo. Najbitnija stvar je da zahvat omogući efikasno zadržavanje krvi u penisu. Kompresija, snaga i stabilnost zahvata moraju biti konstantni od početka do kraja pokreta kako se ne bi menjao pritisak kojim se deluje na penis. Preporučuje se početi vežbu sa slabom snagom hvata kako se pritisak ne bi menjao. Pokret uvek polazi od korena penisa. Brzina pokreta ne sme biti velika, odnosno ne treba da podseća na masturbaciju. Pokret treba da traje najmanje 3 sekunde. Pokret treba prekinuti čim se ejakulacija približi. Preporučuje se da se zagreje penis pre nego što krenete sa ovom vežbom. Tako se povećava dotok krvi u penis, čineći ga fleksibilnijim i sposobnijim za istezanja bez povreda. Postoje različiti načini. Tuširanje vrelom vodom je možda najjlakše. Ali postoje i drugačiji načini. Na primer, koristeći lubrikante sa biološki aktivnim supstancama kao što je Titan Gel.
   
Vežbe se moraju obavljati sa oprezom da ne biste oštetili leđni nerv koji ide duž vrha penisa. Posebno je osetljiv nervni pleksus koji se nalazi odmah nakon glave penisa i neophodno je izbegavati bilo kakav pritisak u ovoj oblasti. Previše aktivne ili oštro izvršene vežbe mogu dovesti do povrede malih krvnih sudova (kapilara) što dovodi do pojave malih crvenih tačkica (obično na glavi penisa) ili modrica. Pored toga, može se javiti privremeno slabljenje nivoa erekcije. nestanak jutarnje erekcije, zaostajanje u rastu. Ukoliko se takvi simptomi jave, mora se prestati na nekoliko dana sa vežbama. Simptomi će prirodno nestati u roku od 2-3 dana. 
   
Setite se da ne treba da se oseća nelagodnost na vašem penisu dok radite ove vežbe.
    

Sastav Titan Gel Gold

Ovo Rusko sredstvo za muškarce cilja na dodavanje nekoliko dodatnih centimetara na dužinu penisa, te povećanje debljine penisa. Ovo je moguće zbog biljnih pektina i drugih biljnih ekstrakata. Titan Gel  izaziva snažnu i dugotrajnu erekciju.
    
     
    
Za maksimalne rezultate biće vam potrebno 4 ili 5 pakovanja ovog gela.
 

Preparati za potenciju koje imamo u prodaji

  

Poručiti Titan Gel

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Kamagra Gel

  

 Iskustva - saveti - recenzije - nus pojave - neželjeni efekti

  1. kamagra five star

    Marko Beograd 

Moj muž i ja smo imali problema sa seksom već neko vreme. On mesecima nije mogao da zadrži erekciju i imao je mali penis, to je veliki problem postao. Kako da uživamo u seksu kada ne može ni da mu se digne, aman?! Nisam verovala koliko će se stvari promeniti, ali kada smo uzeli titan gel, zaista su brzo počele da se menjaju. Njegov je penis PORASTAO, nije samo postao tvrd. To me je zapanjilo, jer sam otkrila da mogu da uživam na nove načine, a i njemu je otvorilo horizonte. Seks nam nije bio nikada bolji nego sada.

kamagra five star

Joca Zemun 

Svaki dan mi je bolji seks jer sam našao titan gel. Bilo mi je malo teže pre toga, naime, nisam mogao baš dugo da istrajem, tj. posle 15 minuta bih već bio gotov. Uz titan gel mogu da istrajem i mnogo više od toga i to me čini jako srećnim. Svaki dan po orgazam, i to seks koji traje po 2 sata. Sada mogu da krenem u nove pohode i da se ne bojim susreta sa ženom svaki put, uz strah da će mi se smejati ili će biti razočarana.

kamagra five star

Goran Zaječar 

Kada se ostari, postane teško da se svaki dan ide sa ženom u krevet. Neke od njih razumeju to, neke baš i ne. Moja je razumela kako mi je, pa mi je na internetu našla titan gel. Ja se ne bih ni upuštao u to, toliko me je stid bilo i teško mi je bilo, pa kada mi je ona našla, sumnjao sam veoma da će nešto moći da popravi. Ispostavilo se da je ona bila u pravu, kao što se često i dešava, i sada nam je seks mnogo bolji. Čini mi se da mi je penis i širi i stoga mogu da uradim dosta više stvari u poređenju sa ranije kada to nije bilo baš moguće.

kamagra five star

Majstor Toma Beograd 

Postao sam majstor u krevetu zahvaljujući ovom gelu. Erekcija mi traje mnogo duže i mogu da budem sa ženom i po tri sata a da ne svršim. Meni je ovo donelo mnogo uspeha u krevetu i svaki dan ga redovno mažem, tako da vam preporučujem svima. I vi možete postati majstor u krevetu.

kamagra five star

Željko Subotica 

Ma da li je moguće? Ja sam se zaista pitao šta meni može pomoći. Čitao sam da ovo nije baš i istina i da ne raste svima penis isto. Takođe, ko još može da izdrži tri sata ili više u krevetu, pa to je pravo sranje, makar tako meni zvuči.

kamagra five star

Marija Novi Sad 

Ne budi toliko skeptičan, naruči pa probaj. Nije mnogo skupo a i ja kao žena ti garantujem da će ti seks biti bolji. Moj dečko je ovo kupio a nije mi ni rekao, pa sam jedne večeri primetila da nam je seks mnogo duže trajao. Svršila sam tri puta a on se nije ni oznojio. Svakako deluje, probaj pa ćeš videti.

kamagra five star

Gradimir Kraljevo 

Imam 65 godina i meni je takođe pomogao. Nisam verovao da ću moći ponovo da spavam sa ženom. Mi nismo imali seks već nekih 15 i više godina. Da, njoj je bilo lepo i bez toga, i mogli smo normalno da živimo, ali tek sada vidim koliko smo propustili i velika je šteta što titan gel nije ranije stigao u ovu državu. Preporučujem ovo i starima ii mladima ako žele bolji seks, ili seks uopšte.

kamagra five star

Radojko Valjevo 

Svaki dan mi je bolji uz titan gel. Seks mi je neverovatan, a i devojka se slaže. Probajte ga, muškarci, ne stidite se, nije to ništa strašno niti opasno. Ako ti treba pomoć, potraži je, to sam i ja uradio sa raznim proizvodima, ali nijedan nije delovao kao titan gel stoga hvala im mnogo, jer moj seks je sada bolji nego što je ikada bio.

kamagra five star

Matija Leskovac 

Da li je ovaj Titan Gel stvarno toliko dobar? Čuo sam sve najbolje, ali sam hteo i ovde da proverim pre nego što ga naručim.

kamagra five star

Rade Vranje 

Jeste, ja ga koristim duže od mesec dana, jer što da ne ? mislio sam da u obimu neće da se poveća, ali je meni u roku od mesec dana povećan obim za 0.5 cm. Ja sam zadovoljan, a i moja riba isto ?

kamagra five star

Matija Leskovac 

Hvala ti brate. Baš sam hteo da vidim da li ga je neko ovde stvarno koristio.

kamagra five star

Stefan Paraćin

Da li ga ima u apotekama Titan Gela?? Ne bih da se cimam bez razloga ako ga nema.

kamagra five star

Džoni Ćuprija 

Nema Titan Gela u Apoteci, ali poruči ga preko neta. Još ti stigne na kućnu adresu, dočekaš kao gospodin čovek ?

kamagra five star

Stefan Paraćin 

Preko kog tačno sajta si ga ti kupio Titan Gel?

kamagra five star

Džoni Ćuprija 

Ja sam ga naručio ovde, a imaš i popuste stalno, tako da dobro izađeš na kraju.

kamagra five star

Bata Kragujevac 

Ja koristim Titan Gel sad već dve nedelje i porastao mi je skoro za 2 centima. Tako da nije šarena laža, stvarno deluje.

kamagra five star

Uroš Novi Pazar 

Meni je sa negde 14 porastao na 19 cm. A planiram i dalje da ga koristim ? vaj not kad deluje ?

kamagra five star

Mihajlo Ruma 

Mene samo brine da ovaj Titan Gel ne izaziva neke štetne efekte.

kamagra five star

Viktor Zrenjanin 

Ma opušteno buraz, nemaš nikakvih nuspojava. Pa ja bih prvi napisao da ne valja. Nemaš brige ?

kamagra five star

Mihajlo Ruma 

Ok, hvala ti. To me je najviše zanimalo.

Titan gel gold original prodaja cena
 Titan Gel Gold Original Srbija Cena Dostava U apotekama
Titan Gel Gold Srbija Original Cena Sertifikat Dostava 2