Kafa za žene Ginseng Gold 48h

 

kafa za zene 48h gingseng cena prodaja srbija

 

Cenovnik

 

Kafa za žene Gingseng Gold 48h sa veoma prijatnim ukusom kafe. Ova kafa je prirodan način za stimulaciju žena na seks. Ova kafa za stimulaciju žena je proizvod bogato napravljen dodavanjem jedinstvenih afrodizijačkih sastojaka u instant kafu proizvedenu najmodernijom tehnologijom.

 

Kafa Afrodizijak bez nus pojava

Prema izjavama proizvođača, Gingseng kafa je napravljena od prirodnih i biljnih komponenata kao što su instant kafa, pulpa grožđa i drugi faktori afrodizijaka, te stoga ne izazivaju nuspojeve ili zavisnot. 

 

Kafa pojačava seksualnu želju kod žena

Ova kafa značajno poboljšava seksualnu želju kod osoba ženskog pola, pomaže kod prirodnog vlaženja vagine i njenog nabreknuća. Imajući  očigledan efekat na stimulisanje nervnog centra, takođe reguliše sekreciju hormona i u stanju je da izleči nesposobnost seksualne želje i uzrokuju višestruke orgazme. 

 

Proizvodjač

Kompanija koja proizvodi preparat kafa za žene Gingseng Gold 48h je svetski poznat brend, osnovana 2010god, kompanija je poznata po prodaji raznih prirodnih zdravstvenih proizvoda koji su fokusirani na kategoriju seksualnog života. Velika većina njihovih proizvoda imaju FDA (međnarodna zdravstvena organizacija) sertifikat. Kompanija uživa veoma dobar ugled u oblasti biljnih lekova.

 

Sexy Kafa 48 Gingseng Gold seksualna stimulacija za žene, opis, saveti 

Kafa za zene Ginseng Gold 48h afrodizijak, sexualna stimulacija za zene namenjen ženskoj populaciji za sexualnu stimulaciju. Gingseng kafa za žene je pravo čudo u svetu preparata za stimulaciju žena koje imaju problema sa seksualnom stimulacijom ili žele da poboljšaju svoj seksualni život i nagon. Ovo je izvanredan preparat za žene koji ni jedna neće moći da odbije. Ova kafa je ustvari preparat sličan kafi 2u1 ili 3u1 kojoj su dodati afrodiziajci spcijalnom tehnikom. Kafa je potpuno bezbedna za upotrebu, ne izaziva neželjene efekte, a ima lep uku i miris kafe.

 

Kafa 48h Ginseng Gold Dejstvo

Da bi otpočela svoje dejstvo kod žena potrebna je i najmanja seksualna stimulacija. Dejstvo počinje oko 30-60min nakon konzumiranja. Ovaj stimulans može dovesti ženu do velikog broja orgazama. Sexy Kafa 48h je retki afrodizijak koji ima tu moć da ženu dovede do vaginalnog svršavanja i do nebrojenog broja orgazama u toku samo jednog odnosa.

 

Kafa 48h Gingseng Gold upotreba

1 pakovanje kesicu od 20g kafe izmešati sa čašom 100-150ml proključale vode kako bi vaša kafa 48h bila spremna za konzumiranje. Ne preporučuje se konzumiranje više od jedne kesice Kafe dnevno. Konzumirati na prazan stomak ili bar 2 sata posle obroka za maksimalne rezultate.

 

Doziranje i uputstvo za upotrebu

Kafa za žene je preparat za potenciju koji ima prijatan miris i ukus kafe a priprema se kao Nes kafa, može se dodati šećer i mleko po želji. 

 

Instant Kafa za žene

Kafa za potenciju Sexy kafa može se mešati sa klasičnom instant kafom Kesicu kafe sipati u vruću ključalu vodu i promešati dobro. Jednu kesicu kafe rastvoriti sa 100-150 ml vruće ključale vode i popiti. Kako bi ste osetili maksimalne efekte ovog afrodizijaka u obliku kafe potrebno je koristiti minimum 1 dozu (kesicu) dnevno odredjeni vremenski period dok ne primetite drastiučno povećanje želje za seksom.

 

Kafa za žene dejstvo

 

Kafa za zene gingseng 48h

 Kafa za žene deluje nekih 30 do 60 minuta posle uzimanja i njen efekat se ispoljava u narednih 48h. Neki od simptoma da je Kafa Gingseng 48h počela da deluje su crvenilo u licu i ubrzano disanje. Ova kafa može dovesti žene u veoma senzualno stanje i omogućiti bezbroj orgazama. Kada dejstvo kafe započne ukoliko ste žena uočićete vidljive promene u svome telu, cirkulaciji, disanju i želji za odnosom. Sastojci iz ovog preparata u veoma brzom vremenskom periodu izazvaće neverovatnu želju za seksom tako sto pojačavaju cirkulaciju krvi u vaginalnom delu vašeg tela. Uslediće povećana vlažnost u vagini i prijatno peckanje koje navodi na želju za odnosom. 

 

Sastav 48h Gold Kafa

Gingseng kafa za žene u svom sastavu osim kafe sadrži, mleko u prahu i odredjene prirodne afrodizijake na bazi ekstrakta Ginsenga. Ova kafa je sličnog ukusa kao klasična kafa i može se mešati sa bilo čime. Kafa za žene je proizvedena isključivo na bazi prirodnih sastojaka, nema nikakvih nuspojava i poptpuno je bezbedna za upotrebu. Sastojci Kafe su ekstrakt Ginsenga, ekstrakti groždja i ostali biljni sastojci.

 

 

Kafa za žene 48h GingSeng Gold cena

 

    

   1kom = 700rsd

  

  6kom = 3600rsd (600rsd/kom)

    

12kom = 6000rsd (500rsd/kom)

  

  

 1 kesica sadrži 20g kafe Ginseng

 

 
Poziv Sms

 

064 000 24 22

 

 

Za porudžbine preko poruke

SMS - VIBER - WHATSAPP

unesite sledeće obavezne podatke

  
   

- Ime i Prezime - 

- Adresu -

- Grad ili mesto (selo) -

- Tačan poštanski broj -   

- Vaš broj telefona (Srpski) -

- Spisak proizvoda za slanje -

 

 

Preparati za potenciju koje imamo u prodaji

 

Kamagra Bombone

Kamagra Šumeće

Cobra 120

Cialis Biljni

Kamagra Gel

Španska Mušica

SUPER KAMAGRA

Titan Gel

 

 

 kafa za zene viamax power prodaja srbija

 

 

 instant kafa za zene viamax power zenska viagra prodaja srbija

 

Kafa za zene dostava prodaja cena srbija saveti iskustva

  

SEXY KAFA ZA ZENE VIAMAX POWER SRBIJA