Kafa za žene

Gingseng Gold 48h

 

kafa za zene 48h gingseng cena prodaja srbija

 

  

Kafa za žene 48h GingSeng Gold cena

 

    

   1kom = 700rsd

  

  6kom = 3600rsd (600rsd/kom)

    

12kom = 6000rsd (500rsd/kom)

  

  

 1 kesica sadrži 20g kafe Ginseng

 

 
Poziv Sms

 

064 000 24 22

 

 

Za porudžbine preko poruke

SMS - VIBER - WHATSAPP

unesite sledeće obavezne podatke

  
   

- Ime i Prezime - 

  

- Adresu -

   

- Grad ili mesto (selo) -

   

- Tačan poštanski broj -

   

- Vaš broj telefona (Srpski) -

   

- Spisak proizvoda za slanje -

 

 

Kafa za žene 48h Gingseng Gold

Kafa za žene 48h Gingseng Gold sa veoma prijatnim ukusom kafe. Ova kafa je prirodan način za stimulaciju žena na seks. Ova kafa za stimulaciju žena je proizvod bogato napravljen dodavanjem jedinstvenih afrodizijačkih faktora u instant kafu rafinisanu najmodernijom tehnologijom.

Kafa Afrodizijak bez nus pojava

Prema izjavama proizvođača, Gingseng kafa je napravljena od prirodnih i biljnih komponenata kao što su instant kafa, pulpa grožđa i drugi faktori afrodizijaka, te stoga ne izazivaju nuspojeve ili zavisnot. 

Kafa pojačava seksualnu želju kod žena

Ova kafa značajno poboljšava seksualnu želju kod osoba ženskog pola, pomaže kod prirodnog vlaženja vagine i njenog nabreknuća. Imajući  očigledan efekat na stimulisanje nervnog centra, takođe reguliše sekreciju hormona i u stanju je da izleči nesposobnost seksualne želje i uzrokuju višestruke orgazme. 

Proizvodjač

Kompanija koja proizvodi je svetski poznat brend, osnovana 2010god, kompanija je poznata po prodaji raznih prirodnih zdravstvenih proizvoda koji su fokusirani na kategoriju seksualnog života. Velika većina njihovih proizvoda imaju FDA (međnarodna zdravstvena organizacija) sertifikat. Kompanija uživa veoma dobar ugled u oblasti biljnih lekova.

Sexy Kafa 48 Gingseng Gold seksualna stimulacija za žene, opis, saveti 

Kafa za zene Ginseng 48h Gold afrodizijak, sexualna stimulacija za zene namenjen ženskoj populaciji za sexualnu stimulaciju. Ova kafa sa dodatkom Ginsnga je prava stvar za žene i devojke koje imaju problema sa nadražajem u seksu. Neverovatan preparat za žene, nešto što gotovo nijedna dama neće da odbije. Ovo je preparat koji je ustvari instant kafa kojoj je specijalnim postupkom dodat sajtojak ženski afrodizijak. Potpuno bezbedna za konzumiranje, ne izaziva neželjene efekte, bez specificnog mirisa i ukusa.

Kafa 48h Ginseng Gold Dejstvo

Da bi otpočela svoje dejstvo kod žena potrebna je i najmanja seksualna stimulacija. Dejstvo počinje oko 30-60min nakon konzumiranja. Ovaj stimulans može dovesti ženu do velikog broja orgazama. Sexy Kafa 48h je retki afrodizijak koji ima tu moć da ženu dovede do vaginalnog svršavanja i do nebrojenog broja orgazama u toku samo jednog odnosa.

Kafa 48h Gingseng Gold upotreba

1 pakovanje kafe od 20g pomešati sa čašom 150ml tek ključale vode i tako je vaša kafa 48h već spremna za konzumiranje. Ne preporučuje se konzumiranje više od jedne kesice Kafe dnevno. Konzumirati na prazan stomak ili bar 2 sata posle obroka za maksimalne rezultate.

Doziranje i uputstvo za upotrebu

Kafa za žene je preparat za potenciju koji ima prijatan miris i ukus kafe a priprema se kao Nes kafa, može se dodati šećer i mleko po želji. 

Instant Kafa za žene

Kafa za potenciju Sexy kafa može se mešati sa klasičnom instant kafom Kesicu kafe sipati u vruću ključalu vodu i promešati dobro. Jednu kesicu kafe rastvoriti sa 100-150 ml vruće ključale vode i popiti. Maksimalno je koristiti 1 kesicu dnevno a preporučeno je svakoga dana po 1 kesica za puni efekat.

Dejstvo

Dejstvo Kafa za potenciju Sexy Kafa 48 GingSeng Gold je veoma brzo, počinje sa efektom već nakon 30-60min minuta nakon konzumiranja. Znak da je Kafa za Žene preparat za stimulaciju započeo sa dejstvom je vreo dah, crveni obrazi, očvrsnuo klitoris. 

 

Kafa za zene gingseng 48h

 

Kada počne dejstvo kafe za stimulaciju telom se širi topla struja i žena je tada veoma šarmatna i strastvena sa čeznjom da bude voljena. Aktivne supstance iz ovog preparata u jako kratkom vremenskom periodu izazivaju neverovatnu želju za odnosom tako sto pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, povećavaju vaginalnu vlažnost, stvaraju osećaj blagog svraba i peckanja unutar vagine, što dodatno naglašava potrebu za odnosom. 

Preparat deluje nekih 30-60 minuta nakon uzimanja i dejstvo se ispoljava u narednih 48h. Znak da je dejstvo pocelo su crveni obrazi, kratak i vreo dah. 48h kafa moze dovesti ženu do velikog broja orgazama kao i do vaginalnog svršavanja. 

Sastav 48h Gold Kafa

Kafa za žene sadrži instant kafu, mleko u prahu i veoma jake prirodne afrodizijake sa dodatkom Ginsenga. Proizvod je istog ukusa kao obična kafa i moze se mešati sa klasičnom instant kafom. Kafa za žene je proizvedena isključivo na biljnoj bazi, nema nikakvih nuspojava i bezbedna je za upotrebu. Sastojci Kafe za žene preparata za stimulaciju su: instant kafa, afrodizijaci i pulpa grožđa.

 

 Mnoge žene su preporučile ovaj proizvod !!! 

 

Preparati za potenciju koje imamo u prodaji

 

Kamagra Bombone

Kamagra Šumeće

Cobra 120

Cialis Biljni

Kamagra Gel

Španska Mušica

SUPER KAMAGRA

Titan Gel

 

 

 kafa za zene viamax power prodaja srbija

 

 

 instant kafa za zene viamax power zenska viagra prodaja srbija

 

Kafa za zene dostava prodaja cena srbija saveti iskustva

  

SEXY KAFA ZA ZENE VIAMAX POWER SRBIJA